Vylepšená zadní pružina pro vozy se standardním podvozkem. OE specifikace.

Číslo výrobku R10039
Výrobce Eibach
EAN čísla 4050278049573
Záruka 60 měsíců
doporučená cena výrobcem
2 611,18 Kč
vaše cena
1 071 Kčs DPH
ušetříte
1 540,18 Kč
885,12 Kčbez DPH
Umístění zadní
Tloušťka 11,00 mm
Pro vozy AUDI A3 (8L1) / VW NEW BEETLE (9C)

Eibach ERL jsou pružiny vyráběné dle standardů OE (originálního příslušenství výrobců automobilů) vylepšené o know-how Eibach. Několik dekád úzké spolupráce s výrobci automobilů dle nejpřísnějších norem a standardů vyústilo ve vývoj a výrobu nové modelové řady pružin pro běžné automobily. Majitelům vozů, kteří netouží po snížení či zvýšení světlé výšky, nabízíme vylepšené řešení standardního pružení.

Slib kvality Eibach začíná pečlivým výběrem vhodných pružinových ocelí, které jsou následně tvarovány na nejmodernějších CNC navíjecích strojích s extrémní přesností. Kombinací tepelného zpracování, brokování a trvanlivé ochrany proti korozi, včetně práškového lakování, tak dokážeme zaručit odolnost a příkladnou stabilitu. Každá pružina zaručuje tvarovou stálost, a po instalaci tak zajišťuje, že vozidlo zůstane dlouhodobě ve správné poloze a odpovídající světlé výšce.

Navrženo a vyrobeno společností Eibach v Německu dle OE standardů ISO/TS 16949, certifikace TecDoc, zkušenosti od roku 1951, rozsáhlé reference napříč automobilovým průmyslem, maximální zákaznická podpora, záruka 5 let. 

Pro správný výběr řešení můžete použít:

  1. číslo originálního dílu barevného diagramu,
  2. popisu pružiny
  3. či online katalogu

Pokud si nejste výběrem jisti, neváhejte nás kontaktovat.

  • Pružiny doporučujeme měnit v páru.
  • Uvedená cena je za 1ks vč. DPH