Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Regatta Kolima 2 Tent

Rodinný stan

Sleva: -46 % Doprava zdarma

Pevnou konstrukci, proudění vzduchu o komfortní spánek nabízí nafukovací stan Kolima 2 Tent Regatta z materiálu Hydrafort 70D s vodním sloupcem 3 000 mm a voděodolnou podlážkou.

Vyprodáno

Informace o produktu

Britská společnost Regatta (Regatta Great Outdoors) byla založena 12 nadšenci v roce 1981. Od té doby se vypracovala na významného výrobce outdoorového oblečení, batohů a obuvi. Každý rok vychází nová kolekce čítající výrobky pro celou rodinu, včetně speciálních dívčích a chlapeckých kolekcí. Nově v našem eshopu!

Více o značce

Stan Kolima 2 Tent značky Regatta pro 2 osoby je ideální pro víkendy plné zábavy za každého počasí. Stan nabízí hůlky pro rychlé a snadné nafouknutí poskytují pevnou konstrukci s prostorným obývacím prostorem a velkými okny. Díky tropiku z materiálu Hydrafort 70D s vodním sloupcem 3 000 mm si užijete stanování při jakémkoliv počasí. Díky odolné voděodolné podlážce a zatemněné ložnici blokuje světlo ven, což zajišťuje lepší spánek. Více větracích otvorů umožňuje proudění vzduchu a světlé kotevní linie nabízejí extra viditelnost. Rychlý a snadný nadhazování vám ponechá spoustu času na dobrodružství.

Hlavní vlastnosti:

  • určen pro 2 osoby
  • nafukovací 
  • tropico: Hydrafort 70D s vodním sloupcem 3000 mm
  • praktická prostorná předsíň
  • podlážka: polyester s PU nátěrem
  • prakticky umístěné vnitřní kapsy 
  • rozměry celého stanu 370 x 265 x 190 cm
  • rozměry po sbalení 68 x 30 x 30 cm
  • větrací otvory
  • materiál tropika: 70D Polyester

Parametry

Značka Regatta
Hmotnost
10,2 kg
Počet osob

Uvádí, pro kolik osob je stan/hamaka určena. U stanů nepočítá se zavazadly a dalším vybavením. Proto věnujte pozornost i počtu předsíněk či apsid, případně volte stan o něco prostornější pro místo na bagáž. Hamaky jsou vyráběny v single (1 osoba) nebo double (2 osoby) rozměru. Rozdíly mezi nimi jsou v nosnosti a rozměrech.

2 osoby
Typ stanu

Ujasněte si dobře před koupí nového stanu, na jaký typ akcí budete stan nejčastěji používat.

turistický / nafukovací
Typ konstrukce

Kopulový typ (iglů) je nejrozšířenější samonosná konstrukce se snadnou stavbou. Geodetický typ je určen do extrémních podmínek, konstrukce kříží pruty v několika místech a tím dochází k vyšší pevnosti a stabilitě. Tunelový typ se staví pomocí prutů, které se nekříží. Využívá efektivně vnitřní prostor a při dobrém ukotvení přináší vysokou odolnost vůči větru. Áčko je jednoplášťový stan jehož konstrukci tvoří dvě pevné tyče umístěné uprostřed čelní a zadní stěny. U nafukovací konstrukce stanů tyče a pruty nahradily vzduchové tubusy, díky tomu je jednoduchá stavba i objemnějších rodinných stanů, ale je nutná pumpa nebo kompresor s kompatibilním nástavcem. Samorozkládací řešení přináší velmi rychlou a jednoduchou stavbu, větší rozměry balení a horší manipulaci při skládání. Teepee/Jurta mají atypickou konstrukci poskytující velký společný prostor za vysokou cenu a větší hmotnost.

kopule / nafukovací
Materiál konstrukce stanu

Laminát (fiberglass) je nejlevnější a nejrozšířenější materiál s nízkou životností (nesvědčí mu častá manipulace) a vyšší hmotností. Durawrap/Duraflex/Wrapflex je vylepšený laminát, ale výrazně pevnější s jasně viditelným kosočtvercovým designem na povrchu. Duralové tyče jsou nepoužívanější u ultralehkých stanů, hlavním benefitem je nízká hmotnost a vysoká životnost. Ocelové konstrukce jsou vhodné pro obytné stany a stanové stříšky, mají vysokou odolnost, nosnost ale i hmotnost. Karbon/kevlar je absolutně nejlehčí materiál, tyče je možné nalézt v příplatkové nabídce jen několika výrobců expedičních stanů na světě. Trekové hole/lavinové vybavení jsou konstrukčně sice netradiční, ale pro přenocování zcela dostačující, výhodou je nižší celková váha.

nafukovací
Odolnost podlážky

Většinou vyjádřena hodnotou vodního sloupce = jak velkému objemu vody daný materiál odolá před tím, než začne prosakovat. Udáván v milimetrech. Důležitější parametr než odolnost tropika.

10000 mm
Odolnost tropika

Tropiko = vrchní část dvouplášťového stanu. Charakterizována vodním sloupcem = schopnost materiálu odolávat tlaku vody. Udáván v milimetrech.

3000 mm
Materiál podlážky
Polyester
Materiál tropika
Polyester
Rozměr stanu
370 x 265 x 190 cm
Velikost ložnice
140 x 255 x 125 cm
Výška
190 cm
Výška ložnice
125 cm
Výška předsíně
190 cm
Sbalený rozměr
68 x 30 x 30 cm
Počet ložnic

Řeší se primárně u rodinných stanů, kde je kladen důraz na užitný prostor a komfort. Více ložnic znamená více soukromí a větší variabilitu vnitřního prostoru.

Jedna ložnice
Počet vchodů

U stanů pro 1–2 osoby bude stačit jeden vchod, takový stan bude lehčí a vhodnější pro turistiku a expedice. Stany pro 2 a více osob je lepší volit s více vstupy. Více vchodů znamená lepší odvětrávání, pohodlnější vylézání ze stanu, ale i vyšší hmotnost.

1
Podlážka v předsíni
Ano
Top výhoda
Snadná stavba
Předsíňka
střední
Záruční doba 2 roky

Podobné

8 490  (20 %) 6 792 

Porovnat

9 350  (27.18 %) 6 809 

Porovnat

6 920  (0.01 %) 6 919 

Porovnat

8 860  (21.79 %) 6 929 

Porovnat

8 999  (22.32 %) 6 990 

Porovnat

10 590  (33.99 %) 6 990 

Porovnat

9 990  (30 %) 6 993 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty