Letní pneu Bridgestone BATTLECROSS E50 90/90 21 54P

Značka: Bridgestone
Letní pneumatika Bridgestone BATTLECROSS E50 diagonální konstrukce, šířka 90 mm, profil 90 %, průměr ráfku 21 palců, rychlostní index P (150 km/h)
Dostupnost Skladem (1 ks)
Možnosti doručení
Kód: 19882
1 699 Kč
Letní pneu Bridgestone BATTLECROSS E50 90/90 21 54P
Značka: Bridgestone
Letní pneu Bridgestone BATTLECROSS E50 90/90 21 54P
Doprava zdarma
Battlecross E50 vyvinutá pro endurové soutěže. Homologován pro silniční použití a může být použit ve všech soutěžích Enduro. Zahrnuje technologii Battlecross Motocross, která je přenášena a optimalizována pro použití v reálném enduru. Vynikající trakční schopnosti od měkkého terénu až po mokrý tvrdý terén. Nově navržená boční stěna nejen zlepšila absorpční vlastnosti pneumatiky, ale také usnadnila montáž pneumatiky. Nebojte se měnit pneumatiky na trati! Battlecross E50 ukázal zlepšení ve všech oblastech výkonu a na všech typech povrchů oproti předchůdci.Pneumatika používá patentovanou technologii Bridgestone Castle Block, která zajišťuje efektivní adhezi dokonce i na kluzkém povrchu. Speciální hrana, umístěná u paty bloků dezénu, umožňuje pneumatice BATTLECROSS E50 dosahovat na měkkém povrchu mimořádné trakce. Bridgestone použil rovněž simulace 3D pro optimalizaci tvarů a umístění bloků dezénu. Díky tomu je u přední pneumatiky BATTLECROSS E50 zajištěna vyšší úroveň výkonů při průjezdu zatáčkou a u zadní pneumatiky BATTLECROSS E50 vyšší úroveň trakce.Nejdůležitější vlastnosti a charakteristiky:- Zvýšení výkonu na všech površích oproti předchůdcům.- Obrovský pokrok v přilnavosti při zatáčení a v přenosu tažné síly.- Snazší montáž.- 1 směs pro všechny podmínky.
Kategorie: Letní moto pneu - letní pneumatiky pro motocykly
Hmotnost: 4.4 kg
Sezóna: Letní
Šířka [mm]: 90
Profil [%]: 90
Průměr ráfku [palce]: 21
Nosnostní index: 54
Rychlostní index: P (150 km/h)
Typ vozidla: Moto
Druh pneu: Standardní
Konstrukce: Diagonální
Typ duše: dušové (TT - TubeType)
Určení: Přední
Vhodné pro: Enduro

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Japonský výrobce pneumatik Bridgestone patří mezi největší gumárenské podniky světa. Výsledky nezávislých testů pneu pak naznačují, že výroba pneumatik Bridgestone je na prvních příčkách nejen co se týká kvantity, ale i kvality. O té svědčí kromě jiného dlouholetá spolupráce se závody Formule 1.

Pneumatiky značky Bridgestone

Pneumatiky vyráběné pod značkou Bridgestone se vyznačují svou kvalitou, kterou pravidelně dokazují v nezávislých testech. Produkce se nespecializuje pouze na pláště pro osobní auta, ale má naopak široký záběr. Na trhu najdete pneu dodávkové, motorkové, pro vozy 4x4, zemědělské, terénní, nákladní i autobusové.

Společnost Bridgestone se nezaměřuje pouze na samotnou výrobu pneumatik, má i vlastní vývojová centra. Ta značce pomáhají udržet se na světové špičce. Kromě výkonu je cílem firmy Bridgestone dosažení udržitelnosti. K roku 2050 by chtěla dosáhnout uhlíkové neutrality a práce pouze s udržitelnými materiály, aby pomáhala k efektivní ochraně životního prostředí.

Nabídka pneu Bridgestone

Sortiment společnosti Bridgestone je velmi různorodý, vybrat si tak mohou jak majitelé osobních vozů, tak i dodávek, motocyklů, pracovních strojů a dalších. Pojďme si nyní představit nejprodávanější řady plášťů.

Pneumatiky pro osobní vozy a 4x4

  • Bridgestone Turanza
  • Bridgestone Blizzak
  • Bridgestone Potenza
  • Bridgestone Potenza Sport
  • Bridgestone Dueler

Pneumatiky pro motocykly

  • Bridgestone Battlax
  • Bridgestone Battlax Racing
  • Bridgestone Hoop
  • Bridgestone Trail Wing

Zemědělské pneumatiky

  • Bridgestone VX-Tractor
  • Bridgestone VT-Tractor
  • Bridgestone VT-Combine

Pneu pro nákladní vozy a autobusy

  • Bridgestone Duravis
  • Bridgestone Ecopia

Řadu pneumatik značky Bridgestone najdete i v našem e-shopu. Ke kvalitě zaručené prémiovou značkou vám navíc přidáme dopravu zdarma, díky které si tyto vynikající produkty můžete dopřát levněji.

Historie značky Bridgestone

Společnost Bridgestone založil v roce 1931 japonský obchodník Shojiro Ishibashi, který v automobilovém průmyslu viděl budoucnost. Jeho cílem bylo produkovat prvotřídní výrobky na základě originální japonské technologie.

Na konci druhé světové války byla továrna Bridgestone zničena. Následně došlo ale k jejímu obnovení a rozšíření výroby. To bylo následováno expanzí na další trhy a stavbou dalších továren v různých částech světa, aby značka byla blíž svým klientům. Další rozšíření působnosti bylo možné díky akvizici značky Firestone, která proběhla v roce 1988.

Velkým úspěchem firmy Bridgestone byla smlouva s Formulí 1. Od roku 1997 až do roku 2010 byla dodavatelem pneu pro tyto prestižní závody.