Elektrické skútry nejen pro seniory

Elektro skútry neslouží pouze seniorům a hendikepovaným. Na elektrických tříkolkách a čtyřkolkách jezdí každý, kdo se chce pohodlně a svobodně pohybovat, bez řidičáku!

Svobodapohybu.cz je certifikovaným prodejcem značek Afikim a Shoprider. Nabízíme také repasované skútry se zárukou. Provozujeme půjčovnu. Děláme servis většiny značek elektrických skútrů a vozíků.

Elektrické tříkolky, čtyřkolky a vozíky s dopravou a zaškolením zdarma

V nabídce svobodapohybu.cz najdete elektrické skútry a invalidní vozíky všech velikostí a provedení. Elektrické čtyřkolky se vyznačují perfektní stabilitou. Výhodou tříkolek je perfektní manévrovatelnost. Pro použití v budovách jsou ideální malé interiérové skútry. Rádi vám pomůžeme s výběrem skútru přesně podle vašich představ a potřeb, volejte: ☎ 722 945 094.
Na všechny skútry poskytujeme záruku. Zázemí vlastního servisu. Doprava zdarma a zaškolení samozřejmostí.

Repasované skútry

Na svobodapohybu.cz si můžete vybrat z celé řady repasovaných skútrů. Nabízíme pouze elektrické skútry od prověřených značek (Handicare, Pride Mobility, Shoprider,…) Všechny elektro vozíky si sami vybíráme a repasujeme v našem servisu, proto na ně poskytujeme záruku 18 měsíců.

✅ Záruka 18 měsíců, kvalitně repasováno

✅ Zaškolení a doprava ZDARMA

✅ Držák na hole a vesta jako dárek

Nové skútry Afikim

Izraelská společnost Afikim má s výrobou elektrických vozítek více než 35 let zkušeností. Skútry Afikim jsou proslavené perfektním dílenským zpracováním. Vždy vás bezpečně zavezou, kam potřebujete. Čtyřkolky nebo tříkolky Afikim obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách.

✅ Skútr přivezeme zdarma až k vám

✅ Důkladné zaškolení při předání

✅ Držák na hole a vesta jako dárek

Nové skútry Shoprider

Lucemburská společnost Shoprider je největším výrobcem elektrických vozítek pro seniory a hendikepované. Skútry Shoprider jsou velmi populární v USA a západní Evropě. Shoprider patří díky vlastnímu vývoji technologií mezi přední inovátory v oblasti osobní mobility.

✅ Skútr přivezeme zdarma až k vám

✅ Důkladné zaškolení při předání

✅ Držák na hole a vesta jako dárek

Půjčte si elektro skútr

S námi vás žádná závada nezaskočí. V případě, že se objeví jakákoli závada během 18 měsíční záruční doby, poskytneme vám servis zdarma. Rádi vám opravíme i závady vzniklé po skončení záruky. Rádi pomůžeme s výměnou baterie a výběrem příslušenství přesně na váš typ vozíku.

Nonstop servis skútrů a vozíků

S námi vás žádná závada nezaskočí. V případě, že se objeví jakákoli závada během 18 měsíční záruční doby, poskytneme vám servis zdarma. Rádi vám opravíme i závady vzniklé po skončení záruky. Pomůžeme vám s výměnou baterie a výběrem příslušenství přesně na váš typ vozíku.

Tipy a rady jak vybrat