ASAS s.r.o.

Vítejte

Vítejte na stránkách našeho Garni Hotelu.

Okolí Garni Hotelu

Sportovní areál Matylda

V blízkosti garni Hotelu se nachází sportovní areál Matylda, který je od hotelu vzdálen cca 300 m. Areál nabízí in-line dráhu (4,5 km dlouhou), cyklo stezky (několik obtížností), běžeckou dráhu (4 km a více), prostor pro rybaření, petangové hřiště, volejbalové hřiště, možnost zapůjčení vodních plavidel jako wakeboard, kánoe, kajaky, vodní lyže, skůtry, aj. Dále nabízí pohodlné travnaté pláže, prostory pro campování, venkovní grily, dětské hřiště v letních měsících s dětskými nafukovacími skákadly na vodě atd. V areálu je hned několik stánků s občerstvením a uzamykatelné skřínky na osobní věci. Pořádá se zde mnoho sportovních akcí – Dračí lodě, kanoistické závody, Triatlony atd.

Autodrom Most

Autodrom Most je závodní okruh ve městě Mostě, který vznikl rekultivací bývalé důlní výsypky. Představuje jeden ze tří zdejších dromů Wikipedie a dnes velmi vyhledávaný. Pravidelně přiláká několik tisíc diváků na prestižnější automobilové závody mezi ně např. patří Czech Truck Prix , the Most Historic Motorcycle, Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Autodrom je od hotelu vzdálen cca 1 km (15 minut pěšky) pěknou procházkou přes areál Matylda či přilehlý lesík pod Hradem Hněvín, autem je to maximálně 5 minut a právě pro jeho blízkou dostupnost je hotel v sezoně hodně využíván právě návštěvníky a závodníky autodromu.

Hrad Hněvín

Nad hotel se nepřehlédnutelně tyčí Hrad Hněvín. Hněvín je hrad ležící na stejnojmenném vrchu ve městě Most v České republice. Původní hrad byl zbořen po třicetileté válce, dnešní podoba hradu vychází z historizující rekonstrukce na přelomu 19. a 20. století. Dnes slouží jako hotel, restaurace a rozhledna.

Kostel Nanebevzetí Panny Marie

Další kulturní památkou v blízkosti hotelu je přesunutý kostel. Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Mostě je pozdně gotický chrám, který byl vystavěn v letech 1517–1550 po požáru města v roce 1515. Proslulost získal především v roce 1975, kdy byl přesunut po kolejích o 841 metrů, aby byl zachráněn z města, které bylo srovnáno se zemí kvůli těžbě uhlí.

Hipodrom Most

Dále je možné navštívit nedaleký Hipodrom Most kde se kromě dostihové dráhy nachází i prostorné sportoviště a golfové hřiště.

Ubytování u moře

Toužíte po dovolené v zahraničí za rozumnou cenu? Nabízíme pronájem rodinného apartmánu v Bulharsku. Apartmán je plně vybaven a je součástí hotelového komplexu Hermes.