V Krkonoších, v obci Vysoké nad Jizerou naleznete chalupu, která je vhodná pro zimní i letní dovolenou. V zimě na Vás zde čeká velmi navštěvovaný Ski areál Šachty Vysoké nad Jizerou. Chalupa je umístěna v klidném prostředí s velkou zahradou. Okolí je vhodné pro turistiku, jízdu na kole a návštěvy památek – hrady, zámky, zříceniny, skalní města Českého ráje.

Pronájem – kapacita chalupy

Chalupa k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro cca 10 osob.

Vybavení

Přízemí: předsíň, menší místnost s krbem a možností sezení, kuchyňka s obývacím pokojem, WC a koupelna s rohovou vanou, ložnice se čtyřmi lůžky, komora s lednicí a menšími skladovacími prostory (v zimě možnost uskladnění lyží).
Kuchyňka s kachlovými kamny disponuje elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou a varnou konvicí. V obývací části jsou 2 rozkládací pohovky.

1.patro: kuchyňka s obývacím pokojem a jídelním koutem, WC a koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, 2 ložnice + v jedné možnost 2 přistýlek.

Vytápění: elektrický kotel alt. krbová vložka s výměníkem (vytápí radiátory v domě)
Veškeré prostory uvnitř chalupy jsou nekuřácké.

Na zahradě pergola s krbem a udírnou nabízející v letním období příjemné posezení a možnost grilování.

Parkování

V letním období parkování přímo u chalupy, v zimním období parkování cca 200 m od chalupy, za příznivých sněhových podmínek také možnost parkování u chalupy.

Výlety, atrakce, zábava

Ski areál Šachty 800m. Malé sjezdovky pro děti 800m. Další zimní střediska v blízkém dosahu. Bowling, disco 500m, restaurace a veškerá občanská vybavenost 500m.
Klidné místo uprostřed zeleně. Okolí je vhodné pro turistiku, jízdu na kole a návštěvy památek – hrady, zámky, zříceniny, Krkonošská turistika, houbaření, skalní města Českého ráje.

Blízká lyžařská střediska:

Kamenec – Jablonec nad Jizerou, Šachty Vysoké nad Jizerou, Větrov, Rokytnice nad Jizerou, Pizár – Paseky nad Jizerou, Poniklá – Homole, Kořenov – Rejdice, Vurmovka, Aldrov – Vítkovice,