Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 26 – Bílá / Světlá modrá 2322

Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 26 - Bílá / Světlá modrá 2322

Do obchodu

Vysoce moderně a netradičně provedený botník Trinity je skvělou volbou pro náročné! Svým vzhledem se bude vyjímat zkrátka v každé domácnosti.Botníková stěna Trinity vyčnívá především svými čalouněnými panely, kterými je tvořena zadní část botníku, což je úplná novinka na českém trhu.
Nabízíme možnosti různých barev a druhů látek viz. nabídka zde Předsíňová stěna obsahuje: 1 ks – botník 100 cm,
1 ks – komoda 30 cm
1 ks – věšák 100 cm (6 úchytek)
1 ks – šatní skříň 90 cm
1 ks – nadstavba šatní skříně 90×40 cm
10 ks – čalouněný panel 50×40 cm
3 ks – čalouněný panel 40×30 cm
4 ks – čalouněný panel 38×40 cm
1 ks – čalouněný panel 30×15 cm
1 ks – čalouněný panel 38×15 cm Předsíňové stěny Trinity s nástěnnými čalouněnými panely nabízíme v mnoha barevných variantách a nabízíme také možnost dokoupit i jednotlivé části samostatně dle naší nabídky.Patky pro uchycení jsou součástí balení, nejsou však dodávány hmoždinky, šroubky do zdi a závěsná lišta z důvodu rozdílných typu zdí.
Barevná varianta botníku, šatní skříně a věšáku lze změnit viz varianty níže. BÍLÁ BÍLÁ/SONOMA SONOMA GRAFIT ZMĚNU BARVY DEKORU DŘEVA / BARVY LÁTKY PROSÍM UVEĎTE DO POZNÁMKY V OBJEDNÁVCE 
 
Rozměry botníku naleznete na poslední fotografii. 
Panely lze na zeď upevnit například těmito způsoby: Upevnění montážním lepidlem
Zakoupením speciálních suchých zipů, díky kterým panely perfektně drží na zdi a samotnou zeď žádným způsobem nepoškodí (můžete zakoupit v příplatku produktu viz. výše).
Zakoupení speciální NANO lepící pásky (můžete zakoupit v příplatku produktu viz. výše) Předsíňová stěna je dodávána v demontu v kartonové krabici, součásti balení je návod a spojovací materiál.U předsíňové stěny není součásti balení upevňovací materiál na zeď a lze jej přikoupit viz. výše v příplatkovém parametru.

vidaXL 3místná válenda se zásuvkami šedá masivní borovice 90 x 200 cm

vidaXL 3místná válenda se zásuvkami šedá masivní borovice 90 x 200 cm

Do obchodu

Tuto multifunkční dřevěnou válendu lze během dne použít jako pohovku a v noci jako postel pro hosty. Představuje nejen praktický nábytek, ale také okouzlující doplněk, který vynikne kdekoli, kam ho postavíte! Rozkládací postel je vyrobená z masivního borového dřeva, takže je velice odolná a stabilní. Robustní lamely poskytují potřebnou oporu a zároveň zajišťují maximální pohodlí. Součástí je také 5 zásuvek, kam si můžete uložit poskládané oblečení, hračky apod. Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám válendy, nikoli matraci. V našem obchodě rovněž nabízíme vhodné matrace.

Sada 2ks Bílých Ručníků Ze 100% Bavlny

Sada 2ks Bílých Ručníků Ze 100% Bavlny

Do obchodu

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE a zároveň je to zboží s doručením formou DROPSHIPPING. Co to pro Vás znamená? (Dropshipping) – rychlejší doručení – zboží jde přímo od dodavatele k Vám, tím pádem Vám víme nabídnout zboží levněji Nicméně pokud si budete přát zboží vrátit nebo reklamovat, zboží je nutné poslat dobře zabalené od Vás přímo k dodavateli, nakolik se zboží v našich prodejnách nenachází. Vrácení a reklamace zboží Vrácení zboží: v zákonné lhůtě do 14 dnů bez udání důvodu proběhne následovně: zákazník nepoškozené a nepoužité zboží řádně zabalí. Kontaktuje naše zákaznické oddělení shop@moebelix.cz, kde ho budou pracovnice informovat o dalším postupu. Zboží se nepředává na našich prodejnách, nakolik se tam toto zboží nenachází. Reklamace zboží: zákazník kontaktuje naše zákaznické oddělení shop@moebelix.cz kde ho budou pracovnice informovat o dalším postupu.

vidaXL Jídelní židle s područkami 2 ks šedé umělá broušená kůže

vidaXL Jídelní židle s područkami 2 ks šedé umělá broušená kůže

Do obchodu

Oživte své bydlení atraktivním moderním šarmem s našimi jídelními židlemi. Pyšní se elegantním a nadčasovým designem a ve vaší jídelně či kuchyni se stanou nepřehlédnutelným doplňkem. Židle jsou čalouněné silným, na dotek měkkým textilním materiálem a mají ergonomický tvar, takže vám zaručí pohodlné sezení. Pevné kovové nohy jim dodávají na stabilitě a odolnosti. Sestavení jídelních židlí je snadné. Balení obsahuje 2 jídelní židle.

Scandi Černý skleněný konferenční stolek Britany 79 cm

Scandi Černý skleněný konferenční stolek Britany 79 cm

Do obchodu

Černý konferenční stolek Britany se stane nejen designovým ale i praktickým prvkem vašeho interiéru. Skleněná deska a police stolu je doplněna o praktickou černou kovovou konstrukci. Stolek Britany perfektně doplní moderní i industriální interiéry.
Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, které nejsou chráněné fólií či lakem.

vidaXL Otočné jídelní židle 4 ks fialové umělá kůže

vidaXL Otočné jídelní židle 4 ks fialové umělá kůže

Do obchodu

Tyto nastavitelné otočné jídelní židle představují univerzální nábytek, který se skvěle hodí do vaší domácnosti. Otočné jídelní židle jsou hustě polstrované a čalouněné umělou kůží, která se snadno čistí, jsou tedy mimořádně pohodlné a mají dlouhou životnost. Rám z chromované oceli jim zaručuje vysokou odolnost a stabilitu. Pomocí mechanismu s plynovým pístem si můžete nastavit výšku sezení podle vašeho přání. Pojezdová kolečka s otáčením o 360 stupňů vám navíc umožní volný pohyb v různých směrech.

vidaXL Houpací židle tmavě zelená samet

vidaXL Houpací židle tmavě zelená samet

Do obchodu

Houpací křeslo se vyznačuje moderním designem, je velmi stylové a zároveň mimořádně pohodlné. Křeslo je čalouněné na dotek příjemným sametem a má područky na opření rukou, takže vám zajistí optimální pohodlí. Robustní konstrukce a jedinečný design dodávají křeslu na odolnosti a postarají se vám o nesmírně příjemné posezení. Křeslo můžete umístit do obývacího pokoje a odpoledne si v něm odpočinout s šálkem kávy.

Krémový odkapávač na talíře Addis Signature, 39,5 x 33 cm

Krémový odkapávač na talíře Addis Signature, 39,5 x 33 cm

Do obchodu

Už žádný nepořádek kolem dřezu ani nedostatek prostoru na čerstvě umyté nádobí. Slaďte si všechny kuchyňské pomocníky do barvy a vybavte se výrobky, který vám usnadní život. Uvidíte, že mytí nádobí se stane alespoň o něco snesitelnějším. Britská značka Addis je již po mnoho desetiletí expertem na úklid a svými výrobky vám pomůže doma snadno udržet pořádek.

Barová židle FELICIA – ekokůže, černá / bílá

Barová židle FELICIA – ekokůže, černá / bílá

Do obchodu

Stylová barová židle FELICIA zaujme každého kdo hledá netradiční moderní řešení do svého interiéru. Vnitřní strana židle je čalouněna kvalitní a odolnou ekokůží v černém odstínu. Vnější strana barové židle je potažena bílou ekokůží. Součástí židle je i podnožka, pro větší komfort při sezení. Barová židle FELICIA nabízí možnost nastavení výšky pomocí zvedacího mechanismu. Nosnost 100 kg. Rozměry:
– výška: 93-115 cm
– výška sedu 61-82 cm – šířka: 50 cm
– hloubka: 46 cm
Materiál:
– chromová ocel
– ekokůže

MEBLINE Matrace 160×200 ELVA

MEBLINE Matrace 160x200 ELVA

Do obchodu

Rozměry   Šířka 160cm   Délka 200cm   Výška 18cm Konstrukce matrace   T25 pěna(10cm) ano   Profilovaná pěna T25(2x3cm) ano   Ovální vrstva ano Dodatečné informace   Středně tvrdý Středně tvrdý   Zóny tvrdosti 7   Oboustranná matrace ano   Pratelný potah ano   Hypoalergenní matrace ano   Výrobek vyrobený v Polsku ano

Stropní svítidlo TooLight Restre růžově zlatá

Stropní svítidlo TooLight Restre růžově zlatá

Do obchodu

Moderní závěsné stropní svítidlo vyrobené se zaměřením na každičký detail Toto závěsné stropní svítidlo je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí ozdobit vnitřek svého domu či bytu něčím moderním a zajímavým. Stínidlo s nádechem surrealismu zcela jistě podtrhne styl vašeho interiéru. Stínidlo je zhotoveno ze skla nejvyšší kvality, opomenout však nelze ani jeho kovové komponenty. Vše je pokryto silnou vrstvou antistatického emailu, díky němuž je svítidlo odolné proti nejrůznějším mechanickým poškozením. Světelný zdroj není součástí výrobku. Technické parametry: Druh svítidla: Stropní závěsné Rozměry: 28 x 27 cm Forma závitu: E27 Zdroj: Síťový ~220V – ~240V Světelný zdroj jako součást: Ne

vidaXL 8dílná zahradní sedací souprava krémově bílé podušky akácie

vidaXL 8dílná zahradní sedací souprava krémově bílé podušky akácie

Do obchodu

Zkrášlete okolí svého domu a vytvořte si zde příjemné místo k příjemnému posezení a kochání se okolím! Pokud si na zahradě, terase nebo balkoně chcete užít trochu zábavy nebo si se svou rodinou a přáteli odpočinout, pak je tato dřevěná zahradní sedací souprava skvělá volba. Zahradní sedací souprava je pečlivě vyrobená z masivního akáciového dřeva. Je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Silně polstrované podušky na sedák a opěradlo vám poskytnou extra pohodlí pro vaše chvíle odpočinku. Povrch napuštěný olejem se snadno čistí vlhkým hadříkem a robustní deska stolu je ideální pro odkládání nápojů a jídla v dosahu ruky. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok.Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

vidaXL Relaxační křeslo se stoličkou vínové samet a PVC

vidaXL Relaxační křeslo se stoličkou vínové samet a PVC

Do obchodu

Toto relaxační křeslo se stoličkou má elegantní a stylový design, který dodá vašemu interiéru moderní nádech. Prošívané relaxační křeslo zapůsobí svým příjemným estetickým vzhledem. Pěnové polstrování a čalounění měkkým sametem vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Zadní část křesla je vyrobena z PVC, takže je velmi odolné. Navíc má ocelový rám, což zajišťuje jeho stabilitu a dlouhou životnost.

Bellatex Ubrus Adéla Letní kvítek, 70 x 70 cm

Bellatex Ubrus Adéla Letní kvítek, 70 x 70 cm

Do obchodu

Ubrusy jsou ozdobou každého stolu, tak si ozdobte i ten svůj. Navíc dodají šmrnc každé místnosti a zároveň ochrání váš stůl před znečištěním a poničením. Materiál je kvalitní a pevný a velice dobře drží tvar.

vidaXL 5dílný zahradní jídelní set s poduškami polyratan šedý

vidaXL 5dílný zahradní jídelní set s poduškami polyratan šedý

Do obchodu

Náš pohodlný jídelní set představuje dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti a stane se ústředním prvkem vaší zahrady nebo terasy. Protože je jídelní set vyrobený z voděodolného PE ratanu, snadno se čistí, hodně toho vydrží a můžete ho venku klidně používat každý den. Práškově lakované ocelové rámy zvyšují jeho stabilitu a prodlužují jeho životnost. Balení obsahuje jídelní stůl s deskou z masivního akáciového dřeva, který ladí s našimi elegantními židlemi. Odnímatelné podušky jsou polstrované pěnovou výplní a poskytnou vám při sezení maximální pohodlí. Jejich polyesterové potahy nevyžadují téměř žádnou údržbu a lze je bez námahy stáhnout a oprat. Sestavení zahradního setu je jednoduché. Poznámka: Doporučujeme set v dešti, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám mohl dobře a co nejdéle sloužit.