Loading...
Úvod2022-04-08T09:29:54+02:00

Pobytové balíčky

Rezervujte na tel.: +420 775 980 012 nebo ogar@ogar.cz

Valašský Hotel Ogar

Na Ogaru, tam to vždycky žije…

Jsme malý rodinný podnik Ogar, hodně fixovaný na tradici našeho milovaného chotě, táty a dědečka Mgr. Pavla Nesázala, jenž nás v lednu 2015 bohužel navždy opustil. To on naši firmu před čtvrtstoletím prakticky z ničeho založil. A tak jsme mu ze srdce zavázáni, abychom jeho kreativní ideály dále šířili, jak jen nejlépe umíme – manželka, dvě dcery a jejich rodiny.

DOZVĚDĚT SE VÍCE

Valašský šenk

Prvním předpokladem dobrého jídla je jeho chuť, která je na Ogaru již čímsi jako obchodní značkou. Nezbytná je ale i hojnost a aranžmá porce na talíři. Ještě horká musí být okamžitě doručena z kuchyně rovnou ke stolu, určitě dříve, než si host mohl stačit prohlédnout všechny ty valašské artefakty, co tu stojí, leží a visí.

DOZVĚDĚT SE VÍCE

Pivní lázně

Pivní lázeň obsahuje mnoho ingrediencí, které se používají v léčitelství již od pradávna. Koupel probíhá v přírodních extraktech, z kterých se české pivo Starobrno vaří: pivovarské kvasnice, vybrané odrůdy žateckého chmele, slad a samotné pivo.

DOZVĚDĚT SE VÍCE

Koncerty na Ogaru

V čem obzvláště bohulibém jsme mezi luhačovickými hotely opravdu ojedinělí… Hotel Ogar vyhlášen koncerty přímo v hlavním sále restaurace, kde plná obsluha funguje i během představení. Při poslechu muziky každý tak konzumuje, co jeho hrdlo ráčí.

DOZVĚDĚT SE VÍCE

Novinky

ARCHIV NOVINEK
Přejít nahoru