Pondělí 6.5.
Krém z pečeného květáku a brambor 25,-
1.
Lasagne bolognese zapečené pod bylinkovým bešamelem, parmezán a rukola s bazalkovým pestem 159,-
2.
Domácí bramborové gnocchi s listovým špenátem, žampiony, smetanou a kuřecím masem 139,-
3.
Trhané vepřové maso v bramborovém lokši s dušeným kysaným zelím a vídeňskou cibulkou 139,-
Úterý 7.5.
Hovězí vývar s vaječnou sedlinou 25,-
1.
Špalek z panenské svíčkové,
pečený v anglické slanině s rozmarýnovým demi-glace s bramborovými rösti a brokolicovým pyré 159,-
2.
Kuřecí medailonky zapečené sýrovou krustou,
mačkané brambory s anglickou slaninou a mladou cibulkou, tatarská omáčka 139,-
3.
Hamburská vepřová kýta pečená na smetaně v omáčce s nakládanou okurkou a šunkou, domácí houskový knedlík 139,-
Středa 8.5.
Státní svátek / Den vítězství
Polední menu dle nabídky v restauraci
Čtvrtek 9.5.
Kapustová s bramborem 25,-
1.
Špikovaný hovězí ořech na pepři, dušený listový špenát a domácí špekový knedlík s cibulkou 159,-
2.
Kuřecí prsa zapečená bazalkou, sušenými rajčaty a mozzarellou,
linguine s pestem alla Genovese a omáčka z rajčat, parmezán 139,-
3.
Bavorské vdolečky s povidly a strouhaným tvarohem, šlehačka a kakao 139,-
Pátek 10.5.
Kuřecí vývar s kapáním 25,-
1.
Vepřová kotleta pečená ve šlehačce s plátky brambor, cibule a slaniny, zelný salát s křenem 159,-
2.
Smažený květák, vařený brambor a naše tatarská omáčka 139,-
3.
Grilovaná kuřecí prsa se zeleninovým kuskusem s kukuřicí, kurkumou a koriandrem 139,-