+420 777 759 260

Garnet Penzion

Vítejte v Penzionu Garnet. Nacházíme se na adrese Lazecká 17/88 – Lazce, v klidné části Olomouce, těsně podél břehu řeky Moravy.

Naše lokace je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat jak kouzlo města, tak i klid přírody. Centrum historické Olomouce je od nás vzdálené pouhých 10 minut pěší chůzí, kde můžete objevovat stovky let starou architekturu a kulturu.

Pro milovníky aktivního odpočinku je tu nabídka toho nejlepšího. Bezprostředně vedle penzionu vás láká krásná cyklostezka, která je ideální pro procházky, běhání nebo jízdu na kolečkových bruslích či na kole. V těsné blízkosti se můžete vydat i na koňské závodiště.

Pro sportovní nadšence, se od nás 
pěšky do deseti minut dostanete na fotbalový a hokejový stadion, v blízkosti jsou také tenisové kurty, plážový volejbal, minigolf nebo lanové centrum, vše je v krátké vzdálenosti od našeho penzionu.

A co pro rodiny s dětmi? 5 minut pěší chůzí od nás najdete skvělé velké dětské centrum Krokodýlek, kde se vaše malé i větší ratolesti mohou vyřádit a zažít nekonečné množství zábavy.

Penzion Garnet je místem, kde se spojuje pohodlí s příležitostí k objevování. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že u nás strávíte nezapomenutelné chvíle.

Těšíme se na vás! Penzion Garnet, Olomouc.

WIFI zdarma

Parkování zdarma

Dětská postýlka

Snídaně

Zapůjčení kola

Ceník

Jednolůžkový pokoj: 1265,- Kč/noc
Dvojlůžkový pokoj: 2024,- Kč/noc
Trojlůžkový pokoj: 2530,- Kč/noc

Apartmán pro 5 osob: 3163,- Kč/noc
Apartmán pro 7 osob: 3795,- Kč/noc
Pes: 175,- Kč/noc
Zapůjčení kola: 300,- Kč

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Ceník platný od 11. 3. 2023.

Kontakt

Find us Here