Jsme spolehlivá rozvíjející se firma působící na trhu více než 10 let.

Mezi naše hlavní činnosti patří komplexní dopravní, logistické a skladovací služby.

Naší základní filosofií je poskytování kvalitních a flexibilních služeb.


Naše služby

  • Silniční přeprava – od dodávek po velké soupravy
  • Logistika
  • Skladování – vlastí skladovací prostory a kompletní logistický servis
  • Servis – Pro nákladní i osobní vozidla i s pneuservisem
  • Spedice


Naši partneři

Gebrüder Weiss, DHL, DSV, Česká Pošta, České Dráhy a.s., Filipa a.s., Online-shop, Sconto, Pepco

Stěžejní činností firmy je silniční nákladní autodoprava. Denně zajišťujeme pro naše partnery paletovou a balíkovou distribuci zejména v rámci ČR, a to včetně zásobování restaurací a obchodů v městských centrech.

V mezinárodní dopravě jsme úzce zaměřeni na realizaci necelovozových zásilek. Pro významné partnery z ČR zajišťujeme sběrnou linku po celé Evropě.

Pro naplnění potřeb našich klientů slouží autopark vozidel od dodávek přes sóla do 12t s hydraulickými čely až po velkoobjemové soupravy (76EP, 24t, 120cbm). Vozidla jsou vybavena a řidiči proškoleni pro přepravu nebezpečných nákladů podléhajících Úmluvě ADR a nově též splňují bezpečnostní podmínky pro leteckou dopravu dle AVSEC (Aviation Security).

Pro vnitrostátní i mezinárodní přepravy máme sjednáno pojištění odpovědnosti silničního nákladního dopravce pro území ČR a EU.

Důležitou součástí našich služeb se stává skladování. V rámci skladování zajišťujeme vedle logistického skladu také služby cross-docku a služby s přidanou hodnotou – kompletace, polepování, přebalování, příjem a zpracování objednávek na denní bázi. Náš sklad je k dispozici 24/7.

Scroll to Top