Ubytování Morávka, Beskydy

Ubytování uprostřed krásné přírody - Beskydy, Morávka. Toužíte po samotě a klidu v přírodě uprostřed beskydské přírody? Požadujete komfortní ubytování a volnočasové aktivity? Pak jste tady správně, protože Vám nabízíme pronájem zařízené horské chaty v beskydských lesích v obci Morávka, 800 metrů n.m. v údolí Nytrová nedaleko turistické chaty Kolářova chata - Slavíč. Fungujeme jako farma, chováme zde hodně zvířat a rádi se s vámi podělíme o nevšední kouzlo, které toto místo nabízí.

U nás se nepřipojíte k internetu, těžko se vám někdo dovolá, do nákupního centra je to přes 20 km, ale zaručeně se u nás dobře vyspíte, posedíte u ohně po celodenní tůře, osvěžíte se v křišťálově čisté vodě potoka, nasbíráte si lesní plody, které dávají jen horské lesy a možná pochopíte trochu z toho, kde je naše místo na této planetě.

Snažíme se zde žít v souladu s přírodou a svou činností ji co nejméně poškozovat. Staráme se o své lesy i vodní zdroje a hospodaříme na loukách svých i sousedů, abychom podpořili co největší druhovou diverzitu. Proto jsme rádi, když vidíme, jak se krajina Beskyd zvelebuje, objevují se ohrožené a vzácné druhy rostlin i zvířat, například vstavače, lýkovec, mloci, čolci, plši, sovy a tak dále a tak dále. Vidíme, jak je důležité se o krajinu starat a že člověk, pokud hospodaří rozumně, má v přírodě své místo.

Upozornění:
Včely chováme přímo u penzionu, pokud je někdo alergický na včelí píchnutí, prosím berte to v úvahu.

Fotogalerie

Napište nám

Prohlašuji, že jsem se seznámil(a) se Zásadami zpracování osobních údajů a chci odeslat formulář.

Tato stránka je chráněna reCAPTCHA a platí pravidla ochrany soukromí a použití služby od Google.